Fira de la Castanyera
Del 29 al 31 d'octubre de 2022
Organitza: Ajuntament de Begur
Lloc: Begur
Del 29 d’octubre a l’1 de novembre vine a gaudir de la Fira de la Castanyera de Begur 2022

La Fira de la Castanyera de Begur amplia enguany el nombre d’activitats i oferirà del 29 d’octubre a l’1 de novembre prop d’una quarantena de propostes dirigides a tota la família en espais com la Biblioteca Salvador Raurich, el Cinema Casino Espai Cultural, la plaça Lluís Esteva i Cruañas, la plaça de l’Església, la Sala d’Exposicions , el carrer Boadella, i la plaça de la Vila.

El programa d’activitats de la Fira de la Castanyera de Begur inclou propostes com l’Hora del Conte, tallers, sessions de cinema, una fira artesana, activitats i actuacions infantils, l’entrega de premis del Concurs de Cartells de la Fira de la Castanyera de Begur i la Festa de la Castanyada d’Esclanyà de 2023, un túnel del terror, el recorregut “Truco Trato”, una castanyada popular, o una sessió de ball amb l’AFA de l’Escola Doctor Arruga.

I com a gran novetat d’aquest 2022 hi haurà també un Escape Room Especial Castanyada: “El tresor de la bruixa de Begur”. L’activitat convidarà als participants a desxifrar enigmes, resoldre proves i ser hàbil amb les pistes per a aconseguir obrir el tresor. Per a participar-hi cal inscriure’s prèviament (preu: 2€ per persona) a www.visitbegur.cat.


Consulta el programa d'activitats AQUÍ