Festa i Mercat de la Castanyada
Del 29 al 30 d'octubre de 2022
Organitza: Ajuntament de Vilanova de Prades
Lloc: Vilanova de Prades
La Castanyada pren una rellevància especial a Vilanova de Prades. Al voltant d'aquest fruit, el poble ha bastit una festa de llarga tradició.

El darrer cap de setmana d'octubre, se celebra la Festa i Mercat de la Castanyada, una celebració amb més de quaranta edicions que s'ha guanyat la Declaració de Festa d'Interès Comarcal. L'últim dissabte d'octubre té lloc el popular sopar de germanor i ball de festa, i diumenge, el reconegut Mercat de la Castanyada, que aplega marxants artesans d'arreu del territori, parades amb productes del camp i locals, la trobada de folklore popular amb gegants o figures de bestiari festiu i castells, i l'esmorzar popular. Aquest mercat, que es desenvolupa durant el matí i migdia, és punt de trobada anual de nombrosos visitants que troben una festa d'ambient familiar, amable i, generalment, amb un temps esplèndid.

En el marc d'aquesta festa, també se celebra una nova edició de l'Exposició col·lectiva de pintura "Homentage Àngel Garcia", que s'inaugura el cap de setmana abans i de la qual també se'n pot gaudir durant el cap de setmana de la Festa i Mercat.


Consulta la programació AQUÍ