Cuina de Carrer del REC.0
Del 9 al 12 de novembre de 2022
Organitza: Recstores SL
Lloc: Igualada
Rec.0 és el festival eclèctic de moda, cultura i gastronomia que se celebra dues vegades a l’any, i només durant quatre dies, al barri del Rec d’Igualada.

Les velles fàbriques i adoberies del vell barri industrial de la ciutat, es transformen de forma efímera en pop-up stores de moda on grans marques locals i internacionals i dissenyadors de moda independent i emergent hi venen els seus estocs i mostraris a preus únics.

Cada edició de Rec.0 és diferent. S’obren espais nous, molts d’ells desconeguts, i s’incorporen també noves marques, de forma que es configura un circuit essencialment canviant. La visita al Rec.0 és una bona oportunitat per a trobar peces de marques de prestigi rebaixades o conèixer noves propostes que estan revolucionant el món de la moda en un escenari metamòrfic. Després dels quatre dies del Rec.0, el barri torna a la normalitat, amb una activitat que barreja la indústria adobera amb els estudis de disseny i altres professions.

Però Rec.0 és molt més que moda. Cuina de carrer, és el festival de gastronomia de carrer que a cada edició, dona sabor amb centenars de propostes i amb més de 40 food trucks i pop-up bars. La cultura i, especialment, la música, també tenen el seu espai amb una programació cuidada i constant de concerts amb artistes locals i nacionals, d’estils diversos i contemporanis, repartits en diferents espais del circuit Rec.0.


Cuina de carrer
Al Rec hi trobaràs tota mena de propostes gastronòmiques i per a tots els gustos distribuïdes per tot el circuit. A més dels food-trucks i els pop-up bars, els espais Estrella Damm, patrocinador oficial del Rec, Fever-Tree, Sant Aniol, Pla de Morei, El Bandarra i Simon Coll. Benvinguts i bon profit!

Més de 40 punts gastro
Tots els food trucks i pop-up bars del Rec.0 estan seleccionats amb cura, perquè en cada zona del circuit hi trobeu propostes gastronòmiques de qualitat i per a tots els gustos. Creps, hamburgueses gurmet i plats per a vegetarians, vegans i celíacs només són algunes de les ofertes gastro d’aquesta edició.

Propostes gastronòmiques
La cuina sobre rodes es caracteritza per les propostes culinàries inspirades en cuina del món, elaborada amb productes de proximitat i de primera qualitat.

Espai patrocinadors
En aquesta nova edició del Rec.0, Estrella Damm compta amb una barra on se serviran cerveses i refrescos i es regalarà una Estrella per cada tiquet de compra superior als 40€. També comptem amb l’espai de tòniques i mixers de Fever-Tree; amb l’espai Celler Pla de Morei, on se serviran vins de producció Km0; l'espai El Bandarra amb els vermuts més gamberros, i les aigües de Sant Aniol que acompanyaran el festival.


Més informació AQUÍ