Most Festival
Del 3 al 13 de novembre de 2022
Organitza: VINSEUM - Cineclub Vilafranca
Lloc: Penedès
El Festival Internacional de Cinema del Vi, que tindrà lloc del 3 al 13 de novembre al Penedès i del 23 al 27 al Priorat, ha seleccionat 39 treballs procedents de 9 països

El comitè de selecció del festival ja ha fet la seva tria pel que fa als treballs que competiran a la secció Collita, dedicada al món del vi i de la vinya. Seran un total de 39 obres procedents de nou països diferents, amb un 31% de títols catalans (56% catalans i espanyols) i un 44% d’internacionals. Una collita que enguany ha crescut amb  metratge total, 1.216 minuts, un 35% d’increment respecte el 2021.

Com ja és habitual, el cinema del vi torna a ser el marc més apropiat per poder prendre consciència dels reptes que afronta la societat del segle XXI per poder viure en un món més just, més verd i en pau. La Collita 2022 reivindica més que mai el paper de la dona al món del vi d’ahir, d’avui, de sempre. I ho fa a través de 13 treballs dirigits per dones, (més de la meitat dels documentals presentats), i amb fins a sis audiovisuals que posen el focus central del discurs en la figura de la dona.

Altres temàtiques destacades que ressonaran a les sales del Most 2022 són el conflicte, la memòria històrica i les noves tendències respectuoses amb la terra i conscients de l’emergència climàtica.


Consulta el programa AQUÍ