Ganxet Pintxo Tardor
Del 3 al 13 de novembre de 2022
Organitza: Cambra de Comerç de Reus
Lloc: Reus
Ganxet Pintxo de Tardor 2022. Una ruta que arriba a la vintena edició, després d’onze anys de trajectòria, havent-se consolidat com un dels operatius de dinamització de referència al país. Una iniciativa de la Cambra de Comerç de Reus, patrocinada per Estrella Damm i amb el suport de l’Ajuntament de Reus.

En total hi participen trenta-tres establiments, dels quals un 15% s’incorporen novament amb relació a la darrera edició. I els seus responsables han rebut l’assessorament de la xef Eva Hausmann que novament, per tercera edició consecutiva, ha participat en tots els processos d’acompanyament que s’han realitzat en aquesta edició.

El resultat final, que podran descobrir els clients que facin la ruta, són trenta-tres creacions on els productes locals de qualitat, vinculats a la nostra realitat territorial, hi tenen un pes específic molt important.

Les tapes es podran adquirir al preu habitual de 3,5 euros i, com sempre, s’acompanyaran del quinto o la canya d’Estrella Damm, la cervesa de l’empresa patrocinadora que des de la primera edició ha fet seu l’esperit d’aquesta ruta ganxeta.

Una de les grans novetats d’aquesta edició és la supressió de la tradicional guia en paper de la ruta. L’organització entén que després d’onze anys de trajectòria, i de vint edicions fetes, calia fer una aposta decidida per la sostenibilitat i el respecte mediambiental com pot ser l’eliminació de la difusió en paper considerant el gran nombre de recursos naturals que cal destinar per la seva fabricació. Per aquest motiu la divulgació de la ruta es farà 100% digital.


Consulta la resta d'informació i el llistat d'establiments participants AQUÍ