La Cuina de l'Oli
De l'1 de novembre al 4 de desembre
Organitza: Ajuntament de Santa Bàrbara
Lloc: Santa Bàrbara
El dia 1 de novembre es dona tret de sortida a les XXV JORNADES GASTRONÒMIQUES DE LA CUINA DE L’OLI, amb la participació enguany de cinc restaurants del municipi que, durant el mes de novembre i fins el dia 4 de desembre, oferiran una variada oferta de productes del nostre territori regats amb el primer oli de la temporada.

En aquesta edició tan especial, s’ha posat èmfasi en la necessitat de donar veu al sector de la restauració local, molt afectat per la pandèmia dels darrers dos anys. La voluntat de l’organització de la fira és que continuïn oferint la seva millor cuina, cadascú des de la seva parcel·la i donant diferents alternatives a les persones que vulguin gaudir de la gastronomia planera.

Per a aquesta edició s’ha buscat recuperar anteriors activitats que s’hi vinculaven, com la inauguració oficial de les jornades, que enguany anirà a càrrec del periodista ebrenc Jaume Borja, o buscar el producte convidat, en aquest cas per a l’edició d’enguany la IGP Clementines de les Terres de l’Ebre. Tot i això, com és lògic, el producte estrella seguirà sent l’oli novell DOP Baix Ebre-Montsià.

Els restaurants participants són: Diego, Venta de la Punta, La Llar, The New Charly i Cal Paulí.


Consulta el cartell de les jornades, on hi trobaràs els telèfons per a fer reserves.