9a Festa de l'Oli Nou
Diumenge 6 de novembre de 2022
Organitza: Cooperativa Agrícola de Cambrils - Departament de Promoció Econòmica de l'Ajuntament de Cambrils
Lloc: Cambrils
La Cooperativa Agrícola de Cambrils i el Departament de Promoció Econòmica de l'Ajuntament organitzen les 9es Jornades de l'Oli de Cambrils, aprofitant el creixent interès per les qualitats d'un producte que ens és propi i que marida a la perfecció amb la naturalesa i la qualitat de cuina de Cambrils i aprofitant també el gran nombre de persones que, any rere any, s'interessen per la Festa de l'Oli nou que es porta a terme des de fa anys en el nostre municipi.

Pots consultar l'entrada a l'agenda de les Jornades Gastronòmiques AQUÍ.

L'últim dia de les Jornades, Cambrils celebra la 9a Festa de l'Oli Nou, amb un esmorzar popular per degustar l'oli novell verge extra DOP Siurana de la Cooperativa de Cambrils: pa torrat, llonganissa, fruita i oli nou d'oliva verge extra Mestral de la nova collita 2022.

A partir de les 9h, amb actuació de grups locals, a la Cooperativa Agrícola de Cambrils (Ctra. Cambrils - Montbrió, Km.2)

Preu del tiquet: 4€ (amb la compra del tiquet de l'esmorzar, descompte de 2 euros per la compra d'una garrafa de 5 litres d'oli d'oliva verge extra)