Jornades i Mostra de Tapes
De l'1 al 30 de novembre de 2022
Organitza: Regidoria de Turisme de l'Ajuntament de Cubelles
Lloc: Cubelles
La regidoria de Turisme, comerç i fires reedita les Jornades Gastronòmiques i Mostra de Tapes, una aposta de Cubelles amb la finalitat de promocionar i enfortir, en temporada baixa, el sector de la restauració, que és ambaixador i aparador del nostre municipi. Amb la col·laboració d'aquest sector i de les associacions de comerç, la regidoria proposa tot un seguit d’actuacions i activitats per donar suport a la restauració i potenciar la gastronomia com un dels nostres actius turístics, especialment en el context de l’actual crisi generada per la pandèmia del Coronavirus.

A més, la tardor ens ofereix un ampli ventall de productes de temporada arrelats a la nostra cuina que han inspirat els cuiners i restauradors de Cubelles, a banda d’elaborar els seus menús gastronòmics i tapes tot proposant-nos una oferta variada a uns preus assequibles.

Participen un total de 17 restaurants i/o establiments de restauració, amb una varietat de menús gastronòmics i tapes per a l’ocasió que configurarà una proposta gastronòmica que esperem que us agradi.


Consulta els menús i les tapes via web AQUÍ

Consulta tot el programa en PDF AQUÍ