All Those Food Market
Del 5 al 6 de novembre de 2022
Organitza: All Those
Lloc: TNC, Barcelona
L'edició de tardor del festival d'emprenedors i artesans gastronòmics de Barcelona torna al Teatre Nacional de Catalunya.

Després de l'èxit de la primera edició després de l'aturada obligada de dos anys, All Those Food Market tornarà per celebrar la tardor per primer cop amb la millor gastronomia local i artesana.

Els dies 5 i 6 de novembre el Teatre Nacional de Catalunya tornarà a acollir el festival All Those Food Market, l'esdeveniment que aplega en un mateix lloc les propostes gastronòmiques locals més capdavanteres, els projectes artesans més atractius i el millor ambient de la ciutat.

L'emblemàtic TNC serà l'escenari ideal on artesans de l'univers gastronòmic presentaran els projectes amb la intenció de delectar el públic assistent. Imprescindibles com els cremosos gelats de DelaCrem, els dolços creatius de Takashi Ochiai Pastisseria o els formatges de llet crua de Mas Claperol ajudaran a omplir el rebost de casa de sabor, tradició i qualitat.

Tot just entrar al festival, els assistents podran gaudir d'un tast dels formatges suïssos més deliciosos gràcies a Quesos de Suiza, una oportunitat única per obrir boca i començar la jornada amb el millor sabor artesanal.

Als immensos jardins del Teatre Nacional se situaran les propostes de street food més suggerents: les pizzes de massa mare de Can Pizza, els arrossos de Família Nuri, les brases de Gresca, els plats coreans de Pocha Asian Dining & Bar, els panini italians de Wallò… Una selecció dels restaurants més interessants de la Ciutat Comtal oferiran les seves propostes més desenfadades en què hi haurà opcions per a tots els gustos, sempre acompanyades pel ja clàssic vermut de El Bandarra o la cervesa artesana del Mas Vell.

A més, aquesta edició comptarà amb una novetat suculenta: l'Espai Comer de La Vanguardia, un córner que portarà les darreres novetats gastronòmiques de la ciutat. Els restaurants Romería i Colmado Wilmot, que participen per primera vegada i estrenaran els seus projectes al festival, seran els protagonistes de l'espai al costat de la barra on es podran degustar els caves artesanals de 10 cellers locals seleccionats per la D.O. Cava.

En aquesta edició tampoc hi faltaran projectes de cosmètica natural com el de The Organic Republic, d'espelmes artesanals elaborades amb ingredients naturals com el de To:From o de ceràmica com els de Cara Janelle Designs o Julieta Dentone.

Els tallers gastronòmics seran un dels punts forts del festival i, aquesta vegada, l'emblemàtica marca anglesa de Sal Maldon farà de fil conductor. Propostes molt variades com la de Pa de Kilo per aprendre a preparar i cuidar una massa mare o la de Marlowe per elaborar el còctel Salt & Furious faran les delícies de tots els assistents.

A més, la D.O. Cava també ha organitzat el taller Tast de caves artesanals al costat de la sommelier Sílvia Culell, tot un viatge entre els diferents caves de la nostra estimada regió.

I, com a imprescindibles de cada edició, sonarà la millor música gràcies a l'app de cites Bumble i hi haurà una àmplia zona de joc i relax per als menuts i les seves famílies en col·laboració amb Mammaproof.

Més de 18.000 persones van gaudir de la passada edició i aquesta serà l'última oportunitat el 2022. T'ho perdràs?


Més informació AQUÍ