II Ruta DO Penedès a Sitges
Del 5 de novembre al 2 de desembre
Organitza: DO Penedès
Lloc: Sitges
Torna la Ruta Gastronòmica DO Penedès a Sitges. La segona edició d’aquesta iniciativa de promoció dels vins del territori i dels restauradors locals se celebra del 5 de novembre al 2 de desembre a un total de vuit restaurants sitgetans. La iniciativa és organitzada per la DO Penedès amb l’objectiu de donar suport al sector de la restauració local i, al mateix temps, destacar la tasca que fan els productors de la DO Penedès.

Un dels aspectes més interessants d’aquesta Ruta és que els participants als diferents sopars, a banda de poder degustar els menús degustació que han preparat els xefs i restauradors de cada establiment, tenen l’oportunitat de gaudir de les explicacions i els comentaris dels diferents elaboradors, que ens il·lustren sobre els seus vins. És una ocasió única per tastar, a més, vins de gran prestigi i qualitat al costat de les persones que els han creat. Tot un luxe.

La Ruta Gastronòmica de la DO Penedès té el suport de l’Ajuntament de Sitges i del Gremi d’Hostaleria. L’èxit de la primera edició, ara fa tot just un any, ha animat els organitzadors a tornar a convocar-la. Els dos primers sopars (als restaurants Maricel i Casa Hidalgo) estan inclosos en els actes de la Setmana del Vi Català, mentre que els del Sabàtic Hotel i La Nansa formen part de la Setmana de la Malvasia.


Consulta els restaurants participants a la Ruta i els seus menús AQUÍ