Fira de Sant Martí
Del 12 al 13 de novembre de 2022
Organitza: Ajuntament de Puig-reig - Unió de Botiguers i Comerciants
Lloc: Puig-reig
La Fira de Sant Martí torna amb força a Puig-reig els propers 12 i 13 de novembre. El municipi reviurà el seu certamen comercial de referència amb més dinamisme, després que l’any passat, la primera edició post pandèmia, s’apostés per fer créixer el programa de propostes paral·leles a la celebració de la fira. L’Ajuntament de Puig-reig i la Unió de Botiguers i Comerciants del poble, amb la col·laboració de la Federació del Comerç del Berguedà, redoblen els esforços per omplir d’activitats la mostra i demostrar que el certamen continua ben viu. Una vuitantena d’expositors de Puig-reig, el Berguedà i comarques veïnes ompliran el recinte firal. Més enllà d’artesania i productors, també hi haurà espais dedicats a la indústria, el comerç, l’automoció i a les entitats locals.

La Fira es desenvoluparà als carrers Major i Llobregat el dissabte 12 i el diumenge 13 de novembre, tot i que ja el divendres dia 11 de novembre, dia de Sant Martí i festiu a Puig-reig, també s’han organitzat algunes activitats com el bateig del nou parc o un taller de cuina per a infants. Durant el cap de setmana es tancarà la carretera i es crearà un recinte firal on més enllà de les parades de comerços i entitats s’ha preparat un programa d’actes i espectacles per fer-la més atractiva a tots els públics i motivar la participació dels visitants: sardanes, teatre, espectacles, jocs i tallers infantils, concerts, vermut musical, exposicions, trobada de gegants, ball en línia, tast de vins…

A més a més, els comerciants del municipi proposaran descomptes, sortejos i activitat i durant la setmana donaran vals als clients que es podran gastar durant el cap de setmana de fira.


Consulta tota la programació AQUÍ