XXV Festa de l'Oli Nou
De l'11 al 12 de novembre de 2022
Organitza: Reus Promoció - Consell Regulador de la DOP Siurana - Unió Corporació Alimentària de Reus
Lloc: Reus
Els dies 11 i 12 de novembre de novembre arriba a Reus la Festa de l’Oli Nou. 25ena Fira de l’oli DOP Siurana, un certamen organitzat per Reus Promoció, el Consell Regulador de la DOP Siurana i la Unió Corporació Alimentària de Reus, en el que són presents els productors més importants de la Denominació d’Origen que presenten de forma col·lectiva el seu oli nou.

Enguany se celebra la 25ena edició de la Fira i, més que mai, es vol potenciar l’oli nou DOP Siurana. Durant els dos dies de durada de la Fira es sortejaran més de 500 litres d’oli entre els visitants que adquireixin oli. També s’ha preparat un ampli programa d’activitats per a tots el públics.

L’objectiu és donar la benvinguda a l’oli nou i reunir a la ciutat els productors més importants de la DOP Siurana. Cal destacar que Reus continua sent la primera Fira de Catalunya on es presenta de forma conjunta l’oli nou de la temporada, i el primer lloc on els assistents tenen la possibilitat de tastar i comprar una vintena de diferents olis nous de la denominació d’origen protegida Siurana.

Els visitants de la Fira podran tastar l’oli de 16 productors de la DOP Siurana i al mateix temps, podran gaudir de la seva vessant més lúdica i festiva, amb el gran nombre d’activitats dirigides a tots els públics, especialment el familiar. D’altra banda, es continua premiant als compradors d’oli de la Fira, i per la compra d’oli els productors obsequien als clients amb butlletes «rasca-rasca» amb premi segurs.

Entre les activitats paral·leles cal destacar l’esmorzar degustació del dissabte el matí i, pels més petits, el tradicional berenar de pa amb oli i xocolata del divendres.

L’embotit que es servirà a l’esmorzar està elaborat per Casa Borrull. Enguany, es tracta de llonganissa elaborada amb la recepta tradicional de la casa, mentre que el berenar estarà preparat pel Gremi de Formers de Reus i Comarca.


Més informació AQUÍ

Consulta el programa AQUÍ