17a Festa de les bombolles
Dissabte 19 de novembre de 2022
Organitza: Petit Celler
Lloc: Petit Celler, Sant Fruitós de Bages
Arriba la 17ª Festa de les Bombolles del Petit Celler!

El certamen, que arriba enguany a la 17a edició, s’ha consolidat com a cita ineludible a la comarca per a tots els aficionats a les bombolles, que podran tastar més de 70 referències de diferents estils i procedència.

En total hi haurà representats una trentena de cellers de Catalunya i França, un 20% més que en l’edició anterior. Entre els cellers destaquen Recaredo, Gramona, Agustí Torello Mata, Ànima Mundi, Vardon Kennett,  Lanson o Laurent Perrier. 

Els assistents a la mostra tindran l’oportunitat d’adquirir qualsevol de les referències a un preu avantatjós i rebre la comanda a casa de forma gratuïta. A banda de tastar els escumosos, també es podran degustar productes de proximitat en forma de tapes i platets, tot plegat amenitzat amb música en directe durant tota la festa.
 
Durant la festa podràs acompanyar els tasts amb oferta gastronòmica de proximitat, música en directe i alguna sorpresa més!

Els organitzadors esperen repetir l’èxit de l’anterior edició, que va reunir més de 800 persones. L’entrada a la 17a Festa de les Bombolles es pot adquirir de manera anticipada a través de la web de Petit Celler o bé directament a les instal·lacions de Sant Fruitós del Bages el mateix dissabte a un preu únic de 10 euros. 

Aconsegueix la teva entrada anticipada AQUÍ

Direcció: C/ Montsant, 4 · Ap.Co.19 · 08272 Sant Fruitós de Bages (davant de l'antic Gros Mercat)
Horari: de 16h a 21h