Arriba l'Oli Nou
Del 25 al 26 de novembre de 2022
Organitza: Ajuntament de Tarragona - Consell Regulador de la DOP Siurana - Unió Origen de Reus
Lloc: Tarragona
La Fira de l’Oli DOP Siurana arribarà a Plaça Corsini el divendres i dissabte, 25 i 26 de novembre, coincidint enguany amb el Gran Recapte d’Aliments. Durant dos dies, una destacada representació de la denominació d’origen protegida Siurana, que formen més de 5.000 pagesos i pageses representants de cinc comarques de Tarragona de les set que son territori DOP Siurana, oferiran als visitants l’oli del raig, el primer de l’any.

Com es habitual, les parades del Mercat Central de Tarragona s’impliquen en aquesta consolidada cita i repartiran les butlletes del tradicional sorteig “El teu pes en oli” que tindrà lloc el dissabte 26 a la tarda. La Fira de l’Oli DOP Siurana de Tarragona, que enguany arriba a la seva vint-i-dosena edició, comptarà amb un programa ampli d’activitats lúdiques i familiars, com la sessió de vermut, que es complementarà amb la recaptació de diners per al Banc dels Aliments, però també berenars per la mainada, així actuacions musicals, tallers infantils, tallers de tast d’oli, sense oblidar la tarda de dissabte a ritme de swing.


Una nova edició solidària

Una edició més, i ja en van set, la Fira de l’Oli nou de Tarragona serà solidària amb el Gran Recapte del Banc dels Aliments. La recaptació del vermut del dissabte anirà íntegrament destinada al Banc dels Aliments.