Sarau al Paller
Dissabte 26 de novembre de 2022
Organitza: La Brostada
Lloc: Bràfim
El final de l’estiu i l’entrada a la tardor és temps de molta feina al camp: collites, preparació de l’horta de tardor-hivern, treballs del sòl i començar a elaborar i preparar tots els fruits recollits.

I, quan la feina comença a baixar, toca relaxar-se, trobar-nos i cel·lebrar que tenim el rebost ple per passar l’hivern.

Voleu celebrar-ho amb nosaltres?! Us esperem el proper 26 de NOVEMBRE a BRÀFIM amb… SARAU AL PALLER! 


10:30. PASSEJADA DE DESCOBERTA DE L’ENTORN I DEGUSTACIÓ DE PRODUCTES DE TARDOR

Farem un petit tomb per la finca de Fruits del Gaià per conèixer l’entorn rural on treballem i els seus cultius, i l’estreta relació entre la nostra feina i l’espai natural en que ens trobem.

En acabar la passejada, farem un tast comentat d’elaboracions senzilles i apetitoses a partir de fruits de tardor, amb productes de La Brostada i d’altres projectes productius propers i amics que contribueixen a un entorn rural viu.

Cal inscripció prèvia (places limitades). Preu: 7€.
Més informació a les històries destacades.


12:30. VERMUT MUSICAL AMB DJ LUPE I DJ JORA

Per celebrar, que millor que musiqueta, un bon vermut, unes cerveses artesanes o uns dolcíssims sucs de fruites.

Obrim la barra i l'Aida Baneres ens ajudarà a anar escalfant l’ambient. Més tard, Dj Jora prendrà el relleu i ens farà ballar mentre les ganes o el fred ens deixin.


13:00. OBERTURA DE L’ESPAI GASTRONÒMIC

I, si no hi ha teca, poc que aguantarem el ritme.

A l’espai gastronòmic hi haurà un assortiment de menjar, elaborat ben a prop, a la nostra disposició per anar recuperant forces quan calgui.


Text: instagram La Brostada