Mercat Medieval de Vic
Del 8 a l'11 de desembre de 2022
Organitza: Ajuntament de Vic - Vic Turisme - Vic Fires
Lloc: Vic
LA CIUTAT DE VIC ES TRANSFORMA EN UN POBLAT MEDIEVAL AMB ARTESANS, TEVERNERS, FIRARIRES I ESPECTACLES AL CARRER

DIES: 8,9,10 i 11 de desembre
HORARI: cada dia de 10h a 20h
TIPUS ENTRADA: accés gratuït

El mes de desembre de 2022 el Mercat Medieval tornarà a la ciutat de Vic. Durant aquests dies, Vic es converteix en el marc idoni per recrear l'època medieval amb expositors repartits per tot els carrers propers al centre històric de la ciutat amb una oferta àmplia i variada: articles de decoració, joieria, cremes, herbes medicinals, complements de roba, embotits, formatges, pastisseria, conserves, i xocolates, entre d'altres productes.

Al Mercat Medieval també hi ha nombrosos llocs per menjar i tavernes. Hi trobareu creps, pernil a la brasa, entrepans, botifarra, pop, pastisseria artesanal o embotits, entre molts dels productes que s'hi ofereixen.

L'oferta comercial i cultural del Mercat Medieval es complementa amb múltiples activitats lúdiques de tot tipus i per a totes les edats: activitats infantils, música, balls, recreació d’oficis i els espectacles de carrer omplen durant aquests dies els carrers propers al centre històric de la ciutat i contribueixen, de manera definitiva, a transportar-nos al passat. A banda del seu valor artístic, creen l'atmosfera adequada per imaginar com celebraven les festes els ciutadans d'aquells temps.


Consulta el mapa AQUÍ

Consulta el programa general d'activitats AQUÍ

Consulta el programa d'activitats infantil AQUÍ