Festa de l'Oli del Morell
Diumenge 4 de desembre de 2022
Organitza: Ajuntament del Morell
Lloc: El Morell
L’espai de la Fira de Nadal, a l’esplanada del carrer Àngel Guimerà, acollirà un any més una nova edició de la Festa de l’Oli, que tindrà lloc aquest diumenge 4 de desembre.

L’activitat començarà a les 9 h del matí amb un esmorzar de pa torrat, llonganissa, cansalada, botifarra, fruita, vi i aigua. Tot plegat, productes de producció km 0. Com sempre, serà un esmorzar solidari, ja que l’import íntegre del tiquet anirà destinat a La Marató, aquest 2022 dedicada a la salut cardiovascular.

​​Fruit de l’èxit de les darreres edicions, es farà també el IV Concurs d’Allioli, que servirà per demostrar qui té el canell més ben entrenat, el morter més acurat o les mides més ben preses. Un concurs obert a tothom i completament gratuït al qual, per participar-hi, caldrà inscriure’s el mateix diumenge 4, de 9 a 10 hores, a l’estand de l’Ajuntament del recinte de la Fira de Nadal.

La Festa de l’Oli és un acte més de tota la programació de la Fira de Nadal, que té lloc els dies 2, 3 i 4 de desembre i que es pot consultar AQUÍ