41a Fira del Vi Costa Brava
Del 8 al 10 de desembre de 2022
Organitza: Unió d’Empresaris d’Hostaleria i Turisme de la Costa Brava Centre
Lloc: La Bòbila, Palafrugell
Del 8 al 10 de desembre, se celebrarà a l'espai de La Bòbila de Palafrugell, la 41a edició de la Fira dels Vins i Caves de Catalunya a la Costa Brava, organitzada per la Unió d’Empresaris d’Hostaleria i Turisme de la Costa Brava Centre amb la col·laboració de l’Ajuntament de Palafrugell i l’Institut de Promoció Econòmica de Palafrugell.  

Durant aquests tres dies l’espai de la Bòbila de Palafrugell es convertirà en la capital dels vins i escumosos de Catalunya.

Com a novetat, després d’una reinvenció completa del format, l’horari serà de migdia i de vespre i es comptarà amb l’espai Bòbila Sessions, amb tallers per a totes les edats i activitats de tast dirigides, per tal de promocionar i fer conèixer els productes del nostre territori.

L’objectiu principal és el de donar a conèixer la riquesa vinícola de Catalunya amb la presència de totes les DO catalanes, tant al públic local com els visitants que passin el pont de desembre a la Costa Brava. També dinamitzar el territori a nivell turístic i econòmic fora de la temporada més habitual 

I per acompanyar la copa de vi i/o escumós els visitants a la fira podran comptar amb diferents opcions gastronòmiques. Per una banda, al migdia de 12h a 15h hi haurà l’hora del vermut, on es podrà adquirir una taula amb una selecció de formatges catalans, entre d’altres. Per l’altra, de 20h a 23h, a més de la selecció de formatges, hi haurà “l’espai Cuina de l’Empordanet” on cada dia s’oferiran diferents tastos gastronòmics amb productes de proximitat, cuinats pels restaurants del col·lectiu de la Cuina de l’Empordanet.