11a Fira de la Botifarra
Del 4 al 5 de març de 2023
Organitza: Ajuntament de La Garriga
Lloc: La Garriga
La 11a Fira de la Botifarra prendrà de nou els carrers de la Garriga, en aquesta ocasió els dies 4 i 5 de març.

Enguany, novament comptarà amb els espais habituals de fira: la Buti Aula, on es faran tastos diversos (cerveses, vins, embotits, formatges…); el Buti Kids, l’espai per activitats infantils; i el Buti Tast, l’espai gastronòmic a la plaça de l’Església, on les persones visitants podran degustar platets i entrepans amb la botifarra de les cansaladeries de la Garriga com a producte principal.

Precisament, les cansaladeres i cansaladers locals oferiran també tastos i organitzaran activitats, com un taller d’elaboració de botifarres o la ja tradicional cuita de la botifarra termal.

A més, la Fira de la Botifarra comptarà amb les complicitats de diverses entitats del sector de l’alimentació i arrelades al territori, com Gremicarn, Girona Excel·lent, Agromosaic, o l’Associació Agrària la Garriga, que oferiran diverses propostes relacionades amb els productes de proximitat. El Centre de Visitants de la Garriga també programarà rutes relacionades amb l’alimentació i la gastronomia i amb el modernisme.

El sector restaurador del municipi també s’ha implicat amb aquesta nova edició de la trobada. Durant els dies de la Fira, bars i restaurants de la Garriga oferiran plats especials de botifarra garriguenca.


Consulta el programa d'activitats AQUÍ