Passeig de Gourmets
Del 9 al 19 de març de 2023
Organitza: Associació Passeig de Gràcia
Lloc: Passeig de Gràcia, Barcelona
Viu Passeig de Gourmets! Deu dies per gaudir i conèixer el talent gastronòmic del carrer més cosmopolita de Barcelona de la mà dels xefs i restaurants més reconeguts. Descobreix la Ruta de Platets, els Menús Gourmet, els Entrepans d’Autor, els Sopars Temàtics i les Experiències Gourmet, i fes les teves reserves! 

RUTA DE PLATETS
Vine a gaudir de la Ruta de Platets de Passeig de Gourmets! T’esperem als dotze restaurants participants per tastar les seves propostes de manera ràpida i senzilla per 10 € amb una cervesa Estrella Damm, una copa de Cava o una Coca-Cola, a escollir.

MENÚS GOURMET
Les propostes més originals i delicioses en format menú gourmet per 55 € amb una cervesa Estrella Damm, una copa de Cava o Royal Bliss, a escollir. I si vols fer més completa i especial la teva experiència, escull el teu menú amb un maridatge exclusiu de Caves per 70 €.
Aquesta activitat requereix reserva prèvia.

ENTREPÀ D'AUTOR
Arriben els entrepans a Passeig de Gourmets! Pensats per tots aquells que tenen poc temps i molta gana, arriba aquest nou format per gaudir dels restaurants del Passeig de Gràcia!
Demana el teu entrepà amb beguda inclosa, a escollir entre cervesa Estrella Damm, una copa de Cava o Coca-Cola.

SOPARS TEMÀTICS
Els restaurants de Passeig de Gourmets ofereixen als amants de la gastronomia unes nits temàtiques molt especials. Descobreix quins són i fes les teves reserves!

EXPERIÈNCIES GOURMET
Gaudeix de les experiències i activitats gastronòmiques de Passeig de Gràcia! Reserva la teva plaça i aprèn de la mà dels xefs de Passeig de Gourmets!
Aquesta activitat requereix reserva prèvia.

Patrocinen: DO Cava, Estrella Damm i Royal Bliss.


Llegeix la notícia AQUÍ

Descobreix les seves propostes i fes les teves reserves AQUÍ