Fira ÀPAT
Del 25 al 27 de març de 2023
Organitza: Ajuntament de Tarragona
Lloc: Tarragona
Després de set exitoses edicions de Fira ÀPAT a Barcelona, i de la segona edició de Fira ÀPAT Tarragona el 2022, emprenem el camí per organitzar Fira ÀPAT 23 a Tarragona. Per la seva història, cultura, art, estil, gent simpàtica, mar i sobretot per la seva meravellosa gastronomia i la gran varietat de productes que s’hi produeixen, Tarragona és una localització perfecta.

Durant tres dies, els productors i elaboradors de productes agroalimentaris catalans podran presentar els seus productes i les seves novetats tant a professionals del sector (restaurants, botigues, hotels, vinoteques, distribuïdors…) com a consumidors finals.

Fira ÀPAT és el present i el futur del sector de l’alimentació catalana. Amb diversos acords de col·laboració i una actitud proactiva perseguim un únic objectiu: IMPULSAR ENTRE TOTS ELS PRODUCTES CATALANS!

- Productes de proximitat: troba tota varietat de productes de proximitat per al teu negoci com vins, formatges, peix, embotits, arròs, oli,…i molts més.
- Showcookings i degustacions de productes: participa en les activitats organitzades pels professionals. Descobreix, aprèn i treballa amb els productes de proximitat més innovadors del mercat.
- Darreres tendències en gastronomia i alimentació: durant els tres dies podràs descobrir les millors tendències del mercat català per ajudar a impulsar el teu negoci.
- Networking sectorial amb grans empreses del sector: si ets professional participa en el networking sectorial i fes relacions comercials amb grans empreses del sector.


Consulta més informació AQUÍ