Ruta de la tapa "Tot s'hi val"
Del 10 al 19 de març de 2023
Organitza: Turisme de l'Ametlla de Mar
Lloc: Ametlla de Mar
Encetem aquesta edició de la ruta de la tapa "Tot s'hi val" on bars de l’Ametlla de Mar ens elaboraran tapes cuinades amb qualsevol ingredient escollit per cada establiment: peix, marisc, carn, verdures, dolços … d’aquesta manera es potencia la creativitat en la seva elaboració i la varietat de sabors en la seva degustació.

Des del divendres 10 de març fins diumenge dia 19 de març podrem degustar diferents tapes als tretze bars participants.

Aquesta ruta es diferència de les altres dues, més centrades amb el peix i marisc de la llotja de l’Ametlla, perquè els bars poden escollir els productes amb que les volen confeccionar, tenen llibertat total per triar quins seran els ingredients de la seva tapa.

El preu de la tapa més el quinto Heineken és de 4 euros. A més, les persones que emplenin la butlleta amb 5 bars diferents i la dipositin a les guardioles que podran trobar als bars participants o a l’Oficina de Turisme de l’Ametlla de Mar, entraran en el sorteig de 2 menús dobles per a les properes jornades gastronòmiques. Entre els votants de la tapa guanyadora també se sortejaran 10 Tuna Tours dobles patrocinats pel Grup Balfegó.