Calçots al Baix Gaià
Del 24 de febrer al 26 de març de 2023
Organitza: Ajuntament d'Altafulla
Lloc: Altafulla
Altafulla celebra les Jornades Gastronòmiques Calçots al Baix Gaià, del 24 de febrer al 26 de març.

Una vintena de restaurants de tot el Baix Gaià participaran en les primeres Jornades Calçots que se celebren a la subcomarca de manera coordinada entre els diferents municipis que la conformen. La iniciativa neix de l’Associació d’Empresaris d’Hostaleria (AEH) del Baix Gaià integrada dins la Federació d’AEH de Tarragona.

Altafulla és un d’aquests municipis on, des del 24 de febrer fins al 26 de març hi haurà diferents establiments que oferiran menús i degustacions especials amb el calçot com a protagonista. De moment s’hi ha unit els restaurants La Toque i Cal Vitali, tot i que no es descarta que hi hagi un tercer establiment altafullenc que també s’afegeixi a les jornades.

Els restaurants participants són: Restaurant Gavina, Restaurant Àngel Miguel, Hotel de la Nova Tenalla, Restaurant El Marítim, Pizzeria Al Capone, Restaurant El Capitan, Restaurant Oxid, Sirga Restaurant, Cal Silver, 4 Latas, La Terraza, La Xeriueta, La Masia Cal Vitali, Mulsum, La Taberna Etsy, Mas de Teret, Restaurant El Jardí, Restaurant La Toque, Restaurant Voramar Cal Vitali i 4 Latas Torredembarra.


Consulta els menús i degustacions AQUÍ