7a Ruta de les Tapes
Del 17 al 26 de març de 2023
Organitza: Àrea de Promoció Econòmica de l’Ajuntament de Roses
Lloc: Roses
L’Àrea de Promoció Econòmica de l’Ajuntament de Roses organitzarà el 2023 una nova edició de l’exitosa campanya enogastronòmica ‘Ruta de les Tapes de Roses i del Vi DO Empordà’, que tindrà lloc entre el 17 i el 26 de març. 

La Ruta de les Tapes torna a oferir als restauradors de la població l’oportunitat de donar a conèixer els seus establiments i oferta culinària, alhora que promocionar la riquesa gastronòmica del municipi i la producció enològica de la DO Empordà. Durant els 10 dies que dura la campanya, vilatans i visitants poden gaudir d’un interessant circuit gastronòmic, tot degustant les tapes i especialitats que ofereixen els restauradors, acompanyades amb una copa de vi. 

Des de la seva primera edició, l’any 2016, el nombre d’establiments adherits a la campanya no ha deixat de créixer, passant dels 25 establiments inicials a la vuitantena de les darreres edicions celebrades. L’afluència de públic ha anat també en augment, arribant-se l’any 2019 al rècord de 193.000 tapes servides.


Descarrega el llibret AQUÍ