Març, mes de la Carxofa
De l'1 de març al 9 d'abril de 2023
Organitza: Ajuntament de Sant Boi de Llobregat
Lloc: Sant Boi de Llobregat
Sant Boi celebra durant tot març el Mes de la Carxofa. Menús gastronòmics, una ruta de tapes, vermuts musicals i altres activitats lúdiques conformen una àmplia programació amb el fruit per excel·lència del camp santboià com a protagonista.

La gran novetat d’aquesta edició és el retorn de la Carxofada el diumenge 2 d'abril, una de les activitats més populars de la ciutat, després del parèntesi de la pandèmia.

També se celebra la Carxotapa, del 9 de març al 9 d’abril. La primera ruta de tapes de Sant Boi on 14 establiments ofereixen al preu de 3 euros una tapa de carxofa acompanyada d’una beguda.

O el Carxomenú que, com ja és tradició, durant el mes de la carxofa 13 restaurants amplien l’oferta gastronòmica de carxofa amb plats i menús carxofers.

Serà tot un mes ple de propostes per donar a conèixer la flor d’hivern, producte estrella de l’agricultura de Sant Boi i símbol de la ciutat vinculat a l’aposta per l’alimentació saludable i de proximitat, la gastronomia de qualitat i l’agricultura sostenible.


Consulta tota la informació AQUÍ