Març Gastronòmic 2023
Del 23 de març al 23 d'abril de 2023
Organitza: Ajuntament del Prat de Llobregat - AGT Baix
Lloc: El Prat, Baix Llobregat i Barcelona
El Prat torna a ser la capital de la comarca en la 14a edició de les Jornades Gastronòmiques del Pota Blava, la Carxofa Prat i el producte de temporada del Parc Agrari del Baix Llobregat. Malgrat les dificultats dels darrers temps, la restauració segueix sent actiu fonamental de l’activitat econòmica del territori i ho tornen a demostrar el 2023.

El Març Gastronòmic · Jornades Gastronòmiques del Pota Blava i la Carxofa Prat sempre ha tingut clar què és una acció amb una mirada transversal. No només és gastronomia: l’aposta pel producte ho és per la sostenibilitat territorial i ambiental, per l’alimentació i la salut, pel turisme de proximitat,… És necessària una gastronomia que sigui el motor per posar-nos en sintonia amb el planeta, incidint també en una visió 360º i feminista del sector.

En les activitats que impulsa l’Ajuntament treballant colze a colze amb el sector de la restauració local i amb l’AGT, i les Jornades Gastronòmiques del Pota Blava i la Carxofa Prat, són un pilar, a través del que intentem que la població prengui consciència del necessari consum de productes locals: també fa comunitat i ens compromet en clau de present, reivindicant una restauració diversa i inclusiva, amb professionals capaços de demostrar que hi ha un altre futur per la restauració.

Amb aquesta activitat, es dona el tret de sortida a les Festes de la Carxofa Prat, que s’allargaran fins a finals d’abril i en les que el Prat compartirà la seva oferta agrícola i gastronòmica de proximitat.


Consulta els restaurants participants AQUÍ