Fira Vella Terra 2023
Del 15 al 16 d'abril de 2023
Organitza: Vella Terra
Lloc: Estació del Nord, Barcelona
VELLA TERRA és una fira de vins naturals i de baixa intervenció totalment independent creada l’any 2016. La fira Vella Terra és una plataforma on els cellers que conreen la vinya i elaboren vins amb la mínima intervenció exposen els seus vins, molts dels quals figuren a les cartes dels restaurants més prestigiosos de tot el món.

Tots els viticultors que exposen a Vella Terra presenten cada any les analítiques de cadascun dels vins que donaran a tastar i ens faciliten documentació que certifica que els seus conreus són lliures de químics.

Tots els cellers que participen a Vella Terra produeixen vins fermentats amb els seus llevats autòctons. En cap cas s’hi afegeixen llevats artificials per provocar la fermentació. Els vins dels productors que trobaràs a Vella Terra no contenen additius enològics, no estan filtrats ni clarificats químicament i només contenen els sulfits naturals que es generen espontàniament durant la fermentació natural del vi.

A més de cellers de vi expositors, trobareu també els seus distribuïdors, exportadors potencials, les associacions de productors de vi a què pertanyen, hostalers i sommeliers, la premsa que vol escriure sobre ells i el públic amant d’aquest món. 


Compra les teves entrades AQUÍ