5a Fira Cervesa Artesana
Dissabte 1 d'abril de 2023
Organitza: Ajuntament d'Olot
Lloc: Olot
El pròxim 1 d’abril, Olot tornarà a acollir la Fira de la Cervesa Artesana, en una edició que serà la més cultural que mai i activitats des de les 10 h del matí fins a les 24 h de la nit.

La Fira obrirà les seves portes a les 10 del matí, tot i que dues hores abans ja haurà començat l’edició amb la concentració de vespes; una activitat on que està previst que pugui agrupar més de 70 participants amb la seva motocicleta de la marca ‘Vespa’; els quals participaran d’una ruta on que passarà pels diferents obradors de cervesa artesana d’arreu de la Garrotxa. A més, s’ha previst un esmorzar grupal a l’Obrador de la Calavera, a Sant Joan de les Abadesses.

En total, un conjunt de 17 cervesers participen d’aquesta edició que també comptarà amb inflables alçats i foodtrucks per a totes les famílies i infants. Alhora que s’obrin les portes del recinte firal, es portarà a terme la primera diada castellera de la Fira amb la participació de la colla dels Xerrics d’Olot i els Esperxats de Banyoles.

A les 12 h serà el moment del Tast Musical. Com cada any, es podran degustar 4 cerveses diferents dels 17 cervesers presents. Els tiquets es poden adquirir de forma anticipada - fins al 30 de març – així com el mateix dia de la fira per 6 €. A part, el tastet de cerveses anirà amenitzat amb les melodies del músic garrotxí Manelic de Pera.

Posteriorment es portarà a terme el dinar popular amb el càtering de Pebre Roig. Totes les persones interessades han d’adquirir el seu tiquet anticipat abans del 30 de març. A part, durant tot el dia també es podran degustar les especialitats i ofertes gastronòmiques de les foodtrucks que estaran presents al Recinte Firal d’Olot.

Paral·lelament, a la tarda, els artistes garrotxins Marçal i Adrià s’encarregaran de far cantar els assistents de les 16 fins a les 18 h. Seguidament, hi haurà la visita dels gegants olotins Tim i Clam i, a les 19 h, la xaranga Bufa Tramuntana s’encarregarà de fer moure l'esquelet als assistents. Pel que fa a la programació musical nocturna; aquest any la fira tornarà a comptar amb la banda de versions Banda Neon, amb el seu gran repertori de cançons de tots els temps i DJ Angel i Dimoni. La previsió és que la fira tanqui portes a les 12 h de la nit.

El preu per gaudir de totes aquestes activitats a més d’adquirir el got de la Fira és de 4,50€ i pels infants de 3 a 18 anys és de 3,50€ el qual inclou tot el dia inflables amb monitor.


Més informació AQUÍ