12è Poboleda Vins
Dissabte 8 d'abril de 2023
Organitza: Cellers de Poboleda - Ajuntament de Poboleda - DOQ Priorat
Lloc: Poboleda
14 cellers de Poboleda participaran dissabte 8 d'abril en la 12a edició del Poboleda Vins, la primera de les festes que es celebren a les viles de la DOQ Priorat i que dona el tret de sortida a un calendari farcit d'activitats per als amants del vi i de la DOQ Priorat.

La 12a edició de Poboleda Vins tindrà lloc a partir de dos quarts d'11 del matí i fins a dos quarts de 3 de la tarda a la plaça del Portal de Poboleda.

A l'esdeveniment hi prendran part els cellers:

Burgos Porta, Crivellé i Valls, Hidalgo Albert, Celler Mas Doix, Tane Vins, Terres de Vidalba, Totó Marqués, Celler Unió, Mas d'en Blei, Mas la Mola, Perinet, Sandra Doix, Forer Massard i Genium


El tast té un cost de 20 euros que dona accés, a través d'una polsera personal i intransferible, al tast de totes les referències de vins que hi aportin els cellers de la vila de Poboleda, a més a més de la copa commemorativa.

Poboleda Vins és organitzada pels cellers d'aquesta vila, amb el suport del Ajuntament de Poboleda i del Consell Regulador de la Denominació d'Origen Qualificada Priorat.


Font: reusdigital.cat