Temps de Maduixes
Del 29 d'abril al 28 de maig de 2023
Organitza: CC Maresme - Costa de Barcelona Maresme
Lloc: Maresme
El calendari avança i amb l'arribada del bon temps, la primavera ja és aquí i les explotacions agràries ja fa dies que estan collint les saboroses, dolces i ben conegudes maduixes del Maresme.

El Temps de Maduixes del Maresme va del 29 d'abril al 28 de maig de 2023, és una oportunitat ideal per revalorar un deis productes locals i singular, com són les maduixes o maduixots de la comarca. Aquest producte es pot fer en elaboracions de plats salats i dolços, amb producte de Mar i de Munt, que maridades amb vi o escumosos de la DO Alella conformen els SABORS MARESME.

Tant els restauradors, com les persones elaboradores de producte dolç o salat volen estar presents en aquesta edició. Per aquest motiu posem a la vostra disposició la informació i els contactes dels establiments que hi participen perquè aquelles persones que esteu interessades, podeu descobrir el món que envolta a la maduixa del Maresme. 

Un agraïment especial a la Xarxa de Productes de la Terra del Consell Comarcal del Maresme, sense els productors i elaboradors no es podria desenvolupar aquest esdeveniment. I com no, als restauradors, que -sense ells- aquestes accions no tindrien sentit. Al personal tècnic municipal, per estar al front i ser la cara visible de les gestions que es fan des de la vessant pública. No ens oblidem de la més petita de les DO vitivinícoles, la DO Alella, en la que el Consorci d'Enoturisme de la DO Alella ha col·laborat amb la verificació dels maridatges proposats pels restaurants participants.


Consulta el programa AQUÍ