REC.0
Del 10 al 13 de maig de 2023
Organitza: Recstores SL
Lloc: Igualada
Rec.0 és el festival eclèctic de moda, cultura i gastronomia que se celebra dues vegades a l’any, i només durant quatre dies, al barri del Rec d’Igualada.

Les velles fàbriques i adoberies del vell barri industrial de la ciutat, es transformen de forma efímera en pop-up stores de moda on grans marques locals i internacionals i dissenyadors de moda independent i emergent hi venen els seus estocs i mostraris a preus únics.

Cada edició de Rec.0 és diferent. S’obren espais nous, molts d’ells desconeguts, i s’incorporen també noves marques, de forma que es configura un circuit essencialment canviant. La visita al Rec.0 és una bona oportunitat per a trobar peces de marques de prestigi rebaixades o conèixer noves propostes que estan revolucionant el món de la moda en un escenari metamòrfic. Després dels quatre dies del Rec.0, el barri torna a la normalitat, amb una activitat que barreja la indústria adobera amb els estudis de disseny i altres professions.

Però Rec.0 és molt més que moda. Cuina de carrer, és el festival de gastronomia de carrer que a cada edició, dona sabor amb centenars de propostes i amb més de 40 food trucks i pop-up bars. La cultura i, especialment, la música, també tenen el seu espai amb una programació cuidada i constant de concerts amb artistes locals i nacionals, d’estils diversos i contemporanis, repartits en diferents espais del circuit Rec.0.

Al Rec hi trobaràs tota mena de propostes gastronòmiques i per a tots els gustos distribuïdes per tot el circuit. En aquesta edició, l’associació Km0 Slow Food Catalunya s’ha unit al Rec.0 per potenciar la filosofia Slow Food. Alguns dels pop-up restaurants amb segell Slow Food presents al proper Rec.o seran: La Calma, Entre2mons, Sabor a Pirineo, Celler dels Joglars, Fileteando, Tarambana Bus i Happy Foods.

A més dels food-trucks i els pop-up bars, els espais Estrella Damm, patrocinador oficial del Rec, Fever-Tree, Sant Aniol i Pla de Morei.


Consulta les Food Trucks del REC.0 AQUÍ

Consulta les marques de moda i altres activitats del REC.0 AQUÍ