Terrafira
Del 5 al 7 de maig de 2023
Organitza: Ajuntament del Morell
Lloc: El Morell
Quarta edició de la Terrafira, una mostra d’artesania, gastronomia, comerç i entitats que omplirà el Morell del 5 al 7 de maig.

Un esdeveniment que se celebra cada dos anys i que retorna al seu format habitual després de la pandèmia i de la Terrafira de Nadal de 2021.

Així, la rambla del municipi tornarà a ser l’epicentre de la mostra, al llarg de la qual s’instal·laran els estands d’una cinquantena de comerços, entitats i artesania. Tot plegat, en un horari que divendres anirà de 18 a 21 hores, i dissabte i diumenge, de 10 a 21 hores. El tret de sortida anirà a càrrec de l’Stromboli Jazz Band, divendres a partir de les 19 hores.

De fet, un dels aspectes a destacar és la gran oferta musical que s’ha programat, amb propostes diàries a l’avinguda Catalunya: divendres, Siderland; dissabte, concert familiar amb Ambauka i, a la nit, Julen; i diumenge, concert vermut amb Piratas Rumbversions i concert de clausura amb Mariona Escoda.

Al llarg dels tres dies també tindran lloc altres activitats, com ara tastets de fruits secs, d’oli o de cerveses, una ballada de gegants i capgrossos a càrrec de l’Embruix o la concentració de clàssics i motos antigues. A més a més, diversos estands oferiran tallers per a totes les persones visitants. I hi haurà també una zona gastronòmica, amb set establiments de restauració que s’instal·laran a l’avinguda Catalunya.

Finalment, la Terrafira tindrà també una vessant solidària amb un recapte d’aliments que es farà a l’estand de l’Ajuntament. Així, es recolliran productes com oli, llet, conserves, pasta, arròs o productes infantils, entre altres. A canvi, les persones que col·laborin amb la causa rebran una col·lecció d’imants del nostre municipi.


Consulta el programa AQUÍ