MolinsBdegust
Del 5 al 7 de maig de 2023
Organitza: Ajuntament de Molins de Rei
Lloc: Molins de Rei
Cada any, aprofitant el bon temps, la mostra MolinsBdegust se celebra a la primavera. Aquest any tindrà lloc els dies 5, 6 i 7 de maig a la plaça de la Llibertat, en horari de tarda el divendres -de 18 a 23 h-, i horari de tot el dia dissabte –d’11 a 23 h- i diumenge –d’11 a 22 h-.

En l’edició d’enguany hi haurà una vintena d’estands amb una quinzena d’expositors del sector de la restauració i alimentació, i DAMM tornarà a ser l’espònsor oficial. Durant la Mostra hi haurà servei de bar, un estand de la DO Penedès per maridar els tastets i música en directe a càrrec del Trio The Spinoff amb versions de Pop , Soul i Swing. A més, després de l’èxit de la darrera edició es proporcionaran més taules i cadires, i hi haurà una zona de chill-out amb capacitat per a un centenar de persones.

Com a novetat, la Mostra Gastronòmica MolinsBdegust comptarà amb el segell del Compromís Biosphere. Aquest segell reconeix a aquelles empreses, serveis i destinacions que mostren un compromís per la sostenibilitat i és impulsat per la Diputació de Barcelona, la Cambra de Comerç de Barcelona i el Consorci de Turisme del Baix Llobregat que es reconeix a través de l’Instituto de Turismo Responsable (ITR). De fet, la Mostra ja es va adherir al segell a finals del 2021, encara que l’aprovació oficial va ser a finals de maig del 2022, per aquest motiu en la darrera edició no varem poder comptar amb aquest segell tot i que ja es van dur a terme accions que fomenten aquest compromís.  

La segona part de la Mostra, com és habitual, tindrà lloc a partir de la segona quinzena d’octubre i s’allargarà dues setmanes; en aquesta edició de tardor s’organitza amb la participació de la restauració de la vila que ofereixen tapes i menús gastronòmics als seus establiments.


Consulta el fulletó amb tota la informació AQUÍ