3a Mostra de Maig MOMA
Dissabte 13 de maig de 2023
Organitza: Associació de Cervesers del Baix Camp
Lloc: Castellvell del Camp
Un any més, torna la MOstra de MAig de la cervesa artesanal al Baix Camp i contrades, un altre cop amb un line-up envejable.

El dissabte 13 de maig, a Castellvell del Camp, amb elaboradors, food trucks, música i molta cervesa.

Aquesta tercera edició de la mostra, que tindrà lloc a la pista de Castellvell de les 11 del matí a la 1 de la matinada, presenta 10 elaboradors i hi haurà representades una cinquantena de referències de cerveses. MOMA potencia un any més les activitats paral·leles: campionats de cornhole (12 del migdia) i de Galets (a les 6 de la tarda), els concerts dels grups Bunker Li i Pirat's Sound Sistema (a partir de les 9 del vespre) o jocs tradicionals. Durant tot el dia també hi haurà la presència de tres food trucks d'hamburgueses, cuina tailandesa i ous estrellats.

Els 10 cervesers presents a la mostra provenen de diverses procedències: Attik (Màlaga), Bidassoa Basque Brewery (Irun), Castelló Beer Factory (Castelló), Cervesses La Pirata (Súria), Les Clandestines (Montferri), Pyrene (Lo Grau), Kombucha La Valiente (Alcover), Màger (La Llacuna), Cosa Nostra (Sagunt) i Reptilian (El Vendrell). 

MOMA oferirà al públic assistent un pack de 10 euros, que inclou la guia de tast, els gots i cinc TOKENS (de valor equivalent a 1 euro). Aquest any s'ha canviat la mida dels gots, que passen de 28 cl, a 40 cl. L'organització ha apostat per gots més grans "per afavorir que els assistents el guardin de record per utilitzar a casa". 


Més informació AQUÍ