Ruta de les Tapes
Del 5 al 28 de maig de 2023
Organitza: Hostalatge Garrotxa
Lloc: Olot
La 11a edició de la Ruta de les Tapes d’Olot torna durant el mes de maig.

Del 5 al 28 de maig 17 establiments de l’Associació d’Hostalatge de la Garrotxa, oferiran una tapa més un quinto de cervesa Estrella Galícia per 3,75€

La proposta gastronòmica de cada establiment es pot consultar AQUÍ.


Pel que fa a la votació de les tapes per part dels tapejadors serà en format digital com es va iniciar l’any passat. Votar les tapes, és farà a través de la lectura d’un codi QR que el trobaran tant en els tríptics de la ruta, en cartells, com en els sobretaules que els bars i restaurants tindran amb la informació de la seva tapa i el codi. També la podran votar accedint directament a la web de l’Associació d’Hostalatge de la Garrotxa.

Quan el tapejador escanegi el codi QR amb el seu mòbil, serà dirigit a una pàgina on s’haurà de registrar i podrà votar les tres tapes que més li hagin agradat, això sí, en una única votació. D’aquestes votacions en sortiran els reconeixements a les tres Millors Tapes Populars del 2023 escollides pels tapejadors de la ruta.

Per altra part, el reconeixement a les tres Millors Tapes Professionals del 2023 el portaran a terme un jurat format per persones de diferents àmbits que recorreran els establiments de la ruta, i valoraran les tapes in situ. Quan s’acabi la Ruta de les Tapes posaran les valoracions en comú i les escolliran. La identitat dels membres del jurat es mantindrà oculta fins que s’acabi la ruta.


Més informació AQUÍ