Vermuts Gastro. Musicals
Diumenges 7, 14 i 21 de maig
Organitza: Turisme Alta Ribagorça
Lloc: Alta Ribagorça
De cara al mes de maig, i amb l'objectiu de poder dinamitzar turísticament el territori, des de l'àrea de turisme del Consell Comarcal es posa en marxa la iniciativa VERMUTS GASTRONÒMICS MUSICALS. Es tracta d'un format de música al carrer que tindrà lloc els diumenges 7, 14 i 21 de maig d'11 a 13 hores. Al llarg de dues hores es combinen sessions de música en viu, al mateix temps que s'ofereix la degustació de producte local en format vermut.

En aquestes accions, s'implica el territori, ja sigui a través de la comissió de festes que gestionaran el servei de bar, o els restauradors i productors locals, que a través del seu producte donaran a conèixer la gastronomia local.

El cicle de vermuts s'inicia el 7 de maig a la plaça Sant Climent de Vilaller amb l'actuació del grup Food4Soul. Aquest conjunt de músics agrupa diferents influències procedents de la música d'arrel afroamericana, com són el soul, el jazz, el hip-hop, el funk... Food4Soul està formada per membres amb una àmplia trajectòria, procedents de mítiques formacions lleidatanes com: Pixie Dixie, Sonsonite, Uënsdei, The Crossfathers, Orgàsmic Quintet... i tots ells formats a l'escola superior Taller de Músics de Barcelona.

La segona cita és al nucli de Taüll, concretament a la plaça Sant Maria amb l'actuació del quintet de jazz popular neworlinyes jazz band que ens presentarà els sons al més pur estil Dixie New Orleans. En aquesta segona cita, es comptarà amb la col·laboració del Consorci Patrimoni Mundial de la Unesco -Centre del Romànic que, previ al concert, oferirà una visita guiada a les 10.30 hores a l'església Santa Maria de Taüll, com a acte de commemoració del 900 aniversari de la consagració del temple.

Tancarà el cicle de concerts, el 21 de maig el torn del DJ Rootstic_Rib al Pont de Suert, plaça de la Confraria Nova amb una sessió elegant de vinils de deep house, afro llatí i tecno suau i melòdic.

Paral·lelament als concerts, s'oferirà un showcooking amb producte local elaborat per restauradors i productors locals, amb servei de bar ofert per les comissions de festes de cada municipi. Tots els concerts són gratuïts. La venda de tiquets de beguda, vermut i tapes es realitzarà directament a l'espai dels concerts amb preus que oscil·len entre els 2 i 3 euros. El Consell Comarcal subvenciona una part del preu de les tapes.


Més informació AQUÍ