XI Fira de la Llavor
Diumenge 7 de maig de 2023
Organitza: Ajuntament de Roda de Ter
Lloc: Roda de Ter
Per segon any consecutiu, des de la Fira de la Llavor, es fa èmfasi en la problemàtica del canvi climàtic i la seva repercussió en les persones.

La fira començarà amb activitats prèvies, com un taller de melmelades de fruites i verdures de temporada que es farà el dissabte. Oferirà xerrades, taula rodona i tallers pràctics amb experts en la matèria, i destaca la presència de Gustavo Duch, reconegut activista social i ecologista, que dissabte impartirà la xerrada inaugural sobre la sobirania alimentària per fer front a la crisi alimentària i climàtica, al Museu de l’Esquerda. Cal destacar i agrair la col·laboració de la Residència Can Planoles que ha elaborat boles de llavors de plantes aromàtiques per regalar a les persones assistents a la conferència inaugural.

El diumenge començarà amb una passejada d'herbes remeieres, i continuarà amb un ampli ventall d'activitats adaptades a tots els públics, com tallers de patés vegetals, cistelleria, cuina silvestre de primavera, fertilitat de l'hort i construcció d'hotels d'insectes i vermicompostadors domèstics. A més, els visitants podran gaudir de les parades de llavors, planters i productes de la terra, l'Espai Llavor per als nens, contacontes, performances i foodtrucks. La Fira de la Llavor torna a recuperar el concurs de conserves dolces i salades.


Consulta tota la programació AQUÍ