X Jornades del Romesco
Del 12 de maig al 4 de juny
Organitza: AEH Cambrils - Cambrils Turisme
Lloc: Cambrils
Les desenes Jornades del Romesco de Cambrils se celebraran del 12 de maig al 4 de juny amb la participació de 20 restaurants, que oferiran una gran varietat de de propostes elaborades amb romesco, un dels productes més emblemàtics de la tradició culinària i de l’essència marinera que caracteritza la ciutat costanera.

La varietat de propostes dels 20 restaurants que participen enguany serà molt diversa i per a tots els públics, amb preus de menú que van des dels 22,90€ als 55€, i també, plats o propostes amb romesco per picar des dels 7,50€; tots ells maridats amb de vins i caves Raventós Codorniu i un aperitiu inclòs de vermut Yzaguirre gentilesa del patrocinador.

Els restaurants participants són: L’Original Experiències Gastronòmiques (pl. Mossèn Joan Batalla, 5); Restaurant El Pòsit (pl. Mossèn Joan Batalla, 3); Restaurant Bar La Confraria (c. Moll de Ponent, s/n); Restaurant Les Barques (c. del Consolat de Mar, 64); Taberna Lekeitio (c. Miquel Planas, 19); Restaurant Bec d’Or (av. Riera de Riudecanyes, 5); Bar Restaurant Maset (c. del Consolat de Mar, 48); Restaurant Escola d’Hoteleria de Cambrils (c. Estel, 2); Restaurant Macarrilla (c. Barques, 14); Restaurant Hiu (av. del Baix Camp, 2); Rincón de Diego (c. Drassanes, 19); Cal Tendre (c. Ramon Llull, 10); Restaurant Club Nàutic (ps. Miramar, 5); Bar Restaurant El Capi (c. Pau Casals, 16); Restaurant Miramar (ps. Miramar, 30); Restaurant Denver (c. Mont-roig, 9); Restaurant Les Fonts (c. Colom, 1); Restaurant Dall’italiano (c. Major, 5), Restaurant Brisas del Mar (av. Diputació, 72); La Selva Street Food (c. Les Barques, 6).


Consulta els menús AQUÍ