Menú de la Gamba
Del 13 de maig a l'11 de juny de 2023
Organitza: Palamós Vida Mediterrània - Gamba de Palamós - Confraria de Pescadors de Palamós
Lloc: Palamós
Dissabte 13 de maig es posarà en marxa la segona edició del Menú de la Gamba de Palamós, que fins a l’11 de juny s’oferirà a un total de 13 restaurants de Palamós i d’altres municipis, certificats i identificats tots ells amb la Marca de Garantia Gamba de Palamós.

Es tracta concretament dels restaurants palamosins: L’Arcada, Bell Port, La Cala Taverna, Can Blau, Can Quel, El Nàutic de Palamós, Kaos, hostal La Fosca, hotel i restaurant Trias; així com el Casamar (Llafranc), Es Portió de l’Hostalillo (Tamariu), La Jovita per l’Esteve JV (Calonge), i La Sala de l’Isaac (Llofriu).

La Gamba de Palamós és la protagonista d’aquests menús, que cada restaurant ha elaborat segons la seva tipologia de cuina i que inclouen – com a mínim - l’entrant, un primer plat, el plat principal i les postres.

La majoria d’aquests menús (que van dels 45 € als 90 €) presenten la gamba fresca de Palamós, en la seva mida mitjana i la serveixen a la planxa o a la brasa, però també és inclosa en arrossos, fideus a la cassola, o bé en carpaccios, croquetes o tàrtar, entre altres propostes innovadores.


Més informació AQUÍ