Music Valls Va de Vins
Del 19 al 20 de maig de 2023
Organitza: Regidoria de Comerç i Turisme de l’Ajuntament de Valls - DO Tarragona - Societat Agrícola de Valls
Lloc: Valls
La novena edició de la Music Valls Va de Vins, la Mostra de Vins de la DO Tarragona (MVVV), oferirà els dies 19 i 20 de maig al Pati de Valls una nova edició d’aquest esdeveniment que s’ha convertit en el maridatge perfecte entre els vins de la DO Tarragona, la gastronomia local i algunes de les més destacades propostes musicals del nostre país.

En aquesta ocasió la festa estarà formada pels vins que aportaran dotze els cellers de la DO Tarragona, juntament amb l’oferta gastronòmica que presentarà l’Associació de Restauradors de Valls i les actuacions de quatre grups musicals i una sessió de punxadiscos el dissabte al migdia. La proposta musical estarà formada pel grup Sardines, que compta amb la participació del bateria local Gerard Mallorquí; la jove cantant Ariox, una de les noves propostes de la música urbana al nostre país; la carismàtica cantant de soul catalana d’origen africà, Koko Jean acompanyada per The Tonics per presentar el seu primer disc, i els Mambo Jambo, grup de rythm’blues liderat pel popular saxofonista Dani Nel·lo, que arribarà a Valls per presentar el seu últim disc Exotic Rendezvous.

Els dotze cellers de la DO Tarragona que hi participen oferiran les degustacions dels seus vins -una seixantena de referències entre vins blancs, rosats, negres, espumosos i vins de licor- a tots aquells que hagin comprat la copa, que s’acompanyarà de 5 tiquets per tastar els vins, al preu de 15 euros. També es podran adquirir copes soltes a 2 euros i tiquets per un tast a 3 euros.

La Music Valls Va de Vins és una proposta de la Regidoria de Comerç i Turisme de l’Ajuntament de Valls, el Consell Regulador de la DO Tarragona i la Societat Agrícola de Valls, que compta amb la col·laboració de l’Associació de Restauradors de Valls.


Més informació AQUÍ