Fira del pa i el cereal
Del 20 al 21 de maig de 2023
Organitza: Paeria de Cervera
Lloc: Cervera
Fira del Pa i el Cereal 2023 a Cervera, del 20 al 21 de maig.

Destaquen la mostra d’activitats agrícoles tradicionals, com la sembra i el batre a potes, que es podrà veure als patis de la Universitat en diferents sessions, i els tallers d’elaboració de pa i la gimcana per al públic familiar.

També estan previstes degustacions i el Showcooking del pa, a càrrec de la prestigiosa cuinera Ada Parellada, que enguany serà l’encarregada de clausurar la Fira, el diumenge 21 a les 20 hores.

Una altra de les cares conegudes que serà a Cervera és l’artista lo Pau de Ponts, que presentarà en exclusiva una cançó dedicada a la Fira del Pa i el Cereal, el dissabte 20 de maig a les 20 hores.

Pel que fa a la inauguració del certamen, el dissabte 20, a les 11.30 hores, anirà a càrrec d’una representació del Gremi de Forners de Catalunya.

El centre neuràlgic de la Fira tornarà a ser la plaça Universitat, on es trobaran els estands. Hi haurà 35 expositors multisectorials i 10 espais dedicats a la venda de pa.

La Fira del Pa i el Cereal – 77a Fira de Sant Isidre encara l’edició 2023 plenament consolidada i amb el repte d’esdevenir el certamen firal de referència nacional del pa i el cereal.


Consulta la programació AQUÍ