41a Fira mercat Sant Ponç
Del 13 al 14 de maig de 2023
Organitza: Ajuntament de Mataró
Lloc: Mataró
La plaça de l’Ajuntament de Mataró acollirà aquest cap de setmana, 13 i 14 de maig, la 41a edició de la fira dedicada a la venda de productes alimentaris elaborats artesanalment. Les parades estaran obertes des de les 10 fins a les 21 h.

Aquesta edició comptarà amb 25 expositors d’arreu de Catalunya, que aportaran el color, el sabor i l’aroma de la millor artesania alimentària del país, amb una variada oferta de  productes apícoles com mel, pròpolis, pol·len, hidromels i espelmes; caramels; pega dolces; sidral; galetes, bunyols i coques dolces i salades; formatges; pa de llenya; licors; oli i olives; cafès especialitzats i embotits elaborats artesanalment, entre altres.

Aquesta fira se celebra a Mataró des de l’any 1981, sempre al voltant del dia 11 de maig, data en què se celebra la festa del patró dels herbolaris i dels apicultors: Sant Ponç.

La Fira Mercat de Sant Ponç coincideix amb la 27a Fira de Dibuix i Pintura, organitzada pel NEM (Negoci Empresa Mataró). Prop de 30 artistes ubicats a la Riera exposaran i vendran les seves obres d’art, i juntament amb la Fira Mercat de Sant Ponç donaran ambient al centre de la ciutat.