38a Festa de la Cirera
Del 26 al 28 de maig de 2023
Organitza: Associació Comissió de la Mostra de la Cirera - Ajuntament de Santa Coloma de Cervelló
Lloc: Santa Coloma de Cervelló
Del 26 al 28 de maig, pagesia i cultura es donen la mà a la Festa de la Cirera i l’Agricultura de Santa Coloma de Cervelló.

Fa 38 anys que un grup de pagesos de Santa Coloma va posar la llavor de la que acabaria sent la festa més popular, participativa i arrelada del municipi. Allò que va començar com una exposició de productes agraris locals ha esdevingut una festa amb propostes per a tots els gustos, sense oblidar-ne l’essència original.

Com ja és habitual, el Mercat de la Cirera i el Mercat Pagès estaran ubicats al carrer Eusebi Jover; al voltant de la plaça del Pi Tallat i de la plaça Vinyes hi exposaran les artesanes i els artesans; a la plaça de les Vinyes es concentraran els actes infantils i familiars durant el dia, i a les nits hi haurà música i sopars tant a la plaça del Pi Tallat com a la plaça de les Vinyes.

L’Espai de Tast torna a la plaça Constitució, on també hi haurà actes culturals organitzats per les entitats locals. Si voleu apropar-vos a la Mostra d’Entitats la trobareu al carrer Agustí Pedro Pons, i pel que fa a les exposicions estaran repartides entre Can Baruta i la Biblioteca Pilarín Bayés.


Tornen les atraccions

Enguany tornarà a haver-hi atraccions a la Festa de la Cirera i l’Agricultura, i en un emplaçament més idoni que en anteriors edicions. En total, en seran quinze i s’instal·laran en dos espais propers entre si: l’aparcament del cementiri —on trobareu les atraccions infantils— i l’aparcament situat al costat de l’Escola Pla de les Vinyes, on s’ubicaran les atraccions per a joves i persones adultes. D’aquesta manera es defineixen dos espais separats per edats.

Per tal de minimitzar les molèsties al veïnat, a partir de les 12 de la nit, el volum de les atraccions estarà limitat a 50 decibels, i a partir de la 1 de la matinada el funcionament de la fira serà sense música.


Consulta tota la programació al document adjunt que trobaràs AQUÍ