All Those Food Market
Del 26 al 28 de maig de 2023
Organitza: All Those
Lloc: TNC, Barcelona
Per primera vegada a les seves 15 edicions, el festival All Those Food Market se celebrarà al Teatre Nacional de Catalunya durant 3 dies: els propers 26, 27 i 28 de maig. L'esdeveniment, espai de reunió dels amants del bon menjar i l'artesania de proximitat, creixerà un dia amb l'objectiu d'apropar a encara més persones les propostes gastronòmiques més atractives i el millor ambient de Barcelona.

El divendres 26 de maig al matí se celebrarà dins del marc del festival la primera jornada professional d'All Those. Així, All Those Pro serà el lloc de trobada i intercanvi de sinergies entre restauradors i professionals del sector gastronòmic. S'oferirà contingut exclusiu com una xerrada sobre Consciència en la gastronomia liderada per Xavier Pellicer, Stefano Colombo –Xemei i Bar Brutal–, i Buster Turner –Rooftop Smokehouse–, i un tast de vins naturals amb productors de la mà de Cuvée 3000, entre altres.

L'edició més primaveral d'All Those Food Market obrirà les portes divendres al migdia per apropar al públic les darreres tendències culinàries i productes vinculats a la gastronomia per a totes les persones que vulguin gaudir de les propostes més irresistibles.

Les propostes de street food portaran els assistents per diferents racons del món sense sortir dels jardins del Teatre Nacional de Catalunya. Les pizzes de massa mare a l'estil Detroit de Four Corners, els platets de street food presentats per Xavier Pellicer & Les Nenes, les truites fetes al moment de Los Tortillez, les barbacoes fumades de Fat Barbies, els dumplings casolans de Lady Dumpling o les carns de The Butcher Society acontentaran tots els paladars.

I això és tot? Ni de bon tros, tenim més de 20 propostes gastronòmiques. Les clàssiques brases de Gresca, els platerets de Zaza Cuina i Vi o les diferents varietats de catxapes de La Cachapera en són només algunes més.

A més, amb la finalitat d'oferir una millor experiència al públic, Uber Eats serà present amb Uber Live, un nou servei que s'oferirà per primera vegada a Barcelona i que permetrà demanar el menjar mentre gaudiu sota les oliveres d'una cervesa artesanal de Garage Beer o Caravelle, proves tots els sabors de fritz-kola, et menges un cremós gelat de DelaCrem o el millor cafè d'especialitat de Syra Coffee, acompanyat de les begudes vegetals d'Alpro.

Tampoc faltaran els projectes de desenes d'artesans gastronòmics: Solo Aceite amb els seus olis d'oliva verge extra, Casa Lupita amb rebosteria sense gluten i vegana o les espècies ecològiques de Specials són alguns dels projectes que es podran trobar al vestíbul del TNC.

El festival també comptarà amb la resta d'indispensables per vestir una taula, com ara la ceràmica local de Blanc Ceramics o els clàssics ganivets de Pallarès Solsona. A més, se seguirà apostant per la sostenibilitat i l'autocura gràcies a projectes de cosmètica natural com el de Labeau Organic.

Els tallers gastronòmics seran un dels imprescindibles d'aquesta nova edició, en què Sal Maldon tornarà a actuar de fil conductor i mostrarà la versatilitat de la sal. Mellow Sheng ensenyarà com fer ferments taiwanesos amb sabors de primavera, la cuinera Lluvia Caron mostrarà el procés de preparació d'una pasta plant-based i l'equip de Pa de Kilo ens introduirà al fascinant món de la massa mare.
Com a novetat, Mango Home farà un tribut a la cultura mediterrània amb una proposta de tallers sostenibles enfocats a la cura de la taula.

Els més petits també podran gaudir de tallers pensats per apropar-los a la gastronomia de manera educativa i divertida. De la mà d'Arrels i Brots s'introduiran a l'univers de l'horticultura urbana, aprenent a plantar maduixes, gira-sols i tomàquets cherry, i amb Formatges de Suïssa que, a més d'oferir la ja clàssica degustació de formatges als jardins, aprendran a elaborar una flor de formatge amb la mítica “girolle”.

A més de molts altres tallers gratuïts, tampoc no faltarà la zona de joc i relax per als nadons i les seves famílies, acuradament pensada i dirigida per Mammaproof.

Com sempre el festival estarà ambientat amb la millor selecció musical a càrrec de diferents DJs barcelonins i, atenció! perquè se sortejarà un viatge a Zuric per a dues persones entre tots els assistents. Com és l'afortunat? Assegureu-vos de fer-vos amb un dels preciosos ventalls que ha dissenyat Hey Studio especialment per a l'ocasió.

La darrera edició va batre el rècord d'assistència i 23.000 persones ho van comprovar: All Those Food Market és una experiència única. T'ho perdràs? Ens veiem al TNC!


Més informació AQUÍ