Jornades Fideus + Tapa
Del 2 a l'11 de juny de 2023
Organitza: Ajuntament de l'Ametlla de Mar - Turisme l'Ametlla de Mar
Lloc: Ametlla de Mar
LES JORNADES DELS FIDEUS ROSSEJATS - Del 2 a l'11 de juny

Les Jornades Gastronòmiques de l’Ametlla de Mar són l’aparador dels productes de la seva llotja i una mostra de les millors receptes dels seus restauradors. Els seus protagonistes són les diferents varietats de peixos blaus de la nostra costa i els nostres cuiners, que amb les seves tècniques tant clàssiques com modernes, ens delectaran amb els diferents menús que oferiran durant les jornades gastronòmiques.


RUTA DE LA TAPA MARINERA - Del 2 a l'11 de juny

Del 2 de juny a l'11 de juny l’Ametlla de Mar es convertirà en la capital gastronòmica del Peix de l'Ametlla de Mar. Aquesta ruta de la tapa marinera hi participaran els bars de la població que ens serviran la tapa marinera més beguda per 4€.

Per participar-hi hauràs d’emplenar la butlleta que hi ha al tríptic de la ruta amb els tampons de 5 bars diferents de la ruta. Posar-hi les teves dades i dipositar-ho a les bústies que trobaràs als establiments que participen a les Rutes del Tapamar o a l’Oficina de Turisme del Parc Bon Repòs.

Tots els participants entraran en el sorteig de 2 menús dobles per a les properes jornades gastronòmiques del peix de la Llotja (patrocinat per Turisme l’Ametlla de Mar)


Consulta tota la informació d'aquestes activitats AQUÍ