13a Ruta del Tast
De l'1 al 4 i del 8 a l'11 de juny
Organitza: Ajuntament de La Ràpita
Lloc: La Ràpita
L’Ajuntament de la Ràpita engega la 13a edició de la Ruta del Tast amb tapes salades, dolces i còctels. Aquesta edició compta amb la participació de quinze establiments del sector hostaler per poder triar i gaudir de la tapa amb beguda, el tast dolç i el tast de còctel a un preu reduït. Aquests tasts, que es podran gaudir de l’1 al 4 i del 8 a l’11 de juny, oferiran a la ciutadania multitud de propostes fent un recorregut gastronòmic per la Ràpita.

Aquesta proposta gastronòmica pretén dinamitzar el municipi amb tapes típiques però innovadores, pensades per donar a conèixer la gastronomia, la pastisseria i la cocteleria rapitenca més creativa. L’alcalde de la Ràpita, Josep Caparrós, exposa que “la Ruta del Tast és una oportunitat per venir a la Ràpita els dos primers caps de setmana de juny a disfrutar de la gastronomia i els còctels que elaboren els establiments de la Ràpita a partir de productes de qualitat”.

Igual que en edicions anteriors, les persones que vulguin participar disposaran d’un carnet amb caselles. Els establiments participants en la Ruta del Tast posaran un segell un cop s’ha tastat la seva tapa. Per a poder participar en el sorteig dels premis serà suficient amb sis caselles segellades. D’aquest carnet amb caselles també sortiran els establiments guanyadors de la Ruta del Tast 2023.

El preu del tast de la tapa ascendeix a 4 euros, inclou tapa i beguda i es podrà gaudir de les 12 a les 13.30 hores i de les 19 a les 21.30 hores. En el tast dolç el preu és 3,50 euros i es podrà consumir de les 9 a les 12 hores i de les 17 a les 19 hores. I el còctel costa 5 euros i es podrà tastar de les 23 hores fins a la 1 de la matinada.


Consulta els establiments participants i les seves tapes AQUÍ