2a Fira de Vins al Carrer
Dissabte 10 de juny de 2023
Organitza: La Vallesana Degustació
Lloc: Caldes de Montbui
LA 2ª FIRA VINS AL CARRER OMPLIRÀ CALDES EL PROPER 10 DE JUNY

El proper dissabte 10 de juny de 18.00h a 22.00h l’avinguda Pi i Margall s’omplirà de gent per participar a la 2ª Fira Vins al Carrer de Caldes de Montbui organitzada per la botiga especialitzada en vins i licors La Vallesana Degustació.

A l’esdeveniment hi assistiran 42 cellers que presentaran i explicaran alguns dels seus millors productes (vins blancs, rosats, negres i escumosos) i tots els assistents podran degustar-los.

Per poder tastar les més de 150 referències s’haurà de comprar un tiquet que té un cost de 27,50€ per persona. L’adquisició del tiquet inclou una copa Riedel de regal, que serà la utilitzada per tastar tots els vins que els participants vulguin.

Música en directe i Foodtrucks

Per acabar de fer grossa la festa i arrodonir la jornada, durant la tarda hi haurà l’actuació de Swing Engine Trio en diferents punts de la fira i l’espai comptarà amb foodtrucks per acompanyar els vins.

Cellers participants:

Abadia de Poblet - Alta Alella - AT Roca - Baldomà - Bàrbara Forés - Bertha - Bodegas Fontana - Cal Madrat - Can Feixes - Can Matons - Capçanes - Cara Nord - Celler Castellet - Cérvoles - Colomer Costa - Credo - Espelt - Estones Vins - Gramona - Josep Grau Viticultor - Júlia Bernet - Llopart - Maria Rigol Ordi - Martín Berdugo - Mas Doix - Mas Vicenç - Menade - Muga - Nadal - Pandora - Parés Baltà - Peralada - Raventós i Blanc - Rimarts - Sabaté i Coca - Sant Miquel d'Oló - Scala Dei - Tomàs Cusiné - Vilarnau - Vinyes del tiet Pere - Vinyes Domènech - Xavier Clua


Compra la teva entrada AQUÍ