5a Fira del Vi Rock & Wine
Del 3 al 4 de juny de 2023
Organitza: Associació Catalana d’amants del vi
Lloc: Platja d'Aro
Platja d’Aro torna a convertir-se els dies 3 i 4 de juny en l’epicentre de la cultura del vi.

La Fira del Vi Rock & Wine se celebrarà els dies 3 i 4 de juny al centre del municipi, a la plaça del Mil.lenari, en horari: de 18:00 a 24:00

Un esdeveniment patrocinat per l’ajuntament de Castell-Platja d’Aro-S’Agaró i organitzat per l’Associació Catalana d’amants del vi.

Aquest any es donaran cita 34 cellers de 21 denominacions d’origen diferents. També hi haurà oli ecològic, licors naturals i formatges artesans

Podràs conèixer de prop la història dels cellers, gaudir de les seves explicacions, comprar tots els productes que elaboren i escoltar les millors cançons de rock.

Dissabte 20:30 Pop Fiction i diumenge música a cárrec de XTRA FM.

A la carpa de l’organització i venda de la fira, pots adquirir la teva copa i portacopas al preu de 3€ la copa. Cada celler al seu estand tindrà exposat el preu dels seus vins. Els vins van des dels 2€, depenent de la categoria del vi. Tots els vins que trobareu a la fira, són vins de gran qualitat.

La Isabel Zaro recomana beure amb moderació, però convida a la gent a conèixer, el perquè el vi és cultura. Convida a qui no coneix Platja d’Aro, vinguí a la fira i visiti les seves botigues, els seus restaurants i el llarg i bonic passeig marítim.

A part dels concerts de cada dia, tenim l’activitat estrella de la Fira del vi Rock & Wine, i per la qual és coneguda com la fira de les emocions. Un tast sensorial amb rock i auriculars, que té una connexió directa amb les nostres emocions. Una experiència única, molt recomanable, que ja están a la venda en www.rockandwine.org, a través de Bizum.

Fira del Vi Rock & Wine, molt més que una fira de vi! 


Més informació AQUÍ