43a Festa de la Cirera
Del 3 al 4 de juny de 2023
Organitza: Ajuntament de Torrelles de Llobregat
Lloc: Torrelles de Llobregat
S’organitza un ampli ventall d’activitats per retre homenatge a la cultura agrícola del municipi

Arrenquen els preparatius per celebrar la 43a edició de la Festa de la Cirera, una celebració dirigida a commemorar la collita del fruit del cirerer amb un gran nombre de propostes i, alhora, reivindicar la importància del nostre passat i present rural.

Entre el 3 i el 4 de juny, Torrelles de Llobregat convida a tota la ciutadania a trobades com la sessió de música en directe a càrrec dels «Hey Pachuco’s» i de «The Aguateques»; un espectacle humorístic conduit per la històrica companyia Impro Acatomba i a la instal·lació d’una zona de barraques amb parades d’entitats locals a la zona de Cal Joc a on tastar les cireres torrellenques.

Programació d’actes

Els dies previs al gruix de la celebració, el públic podrà assistir a activitats com la valoració de la Millor Cirera de Torrelles, a una xerrada sobre la importància de les abelles pel medi natural i a una activitat de realitat virtual. De cara a la nit, el jovent podrà divertir-se amb la discoteca mòbil que s’instal·larà a la zona de les barraques.  

A partir del dissabte 3, es donarà el tret de sortida a la tradicional Mostra d’Arts i Oficis i s’organitzaran passejades pels camps de cirerers obertes a tothom. És previst que, durant aquesta jornada, se celebrin diverses activitats familiars; surti el correfoc pels carrers torrellencs i, de cara a la nit, els grups «Hey Pachuco’s» i «The Aguateques» posin música a la Festa de la Cirera.

El dia 4, el públic familiar que visiti Torrelles de Llobregat tindrà l’oportunitat d’assistir a més activitats pensades per la canalla, així com a un espectacle de màgia presentat per Adan Xou. Al vespre, es convida a tothom a gaudir de l’espectacle humorístic d’improvisació organitzat per Impro Acatomba, companyia guanyadora del Mundial d’Improvisació.

Durant els dos dies de celebració, també es preveu dur a terme exposicions a l’Ateneu Torrellenc i altres activitats destacades, com el joc de rol de l’Assassí de la Cirera, la mostra d’aparadors guarnits, dues jornades de portes obertes al Casal de la Gent Gran i un recorregut per la història de Torrelles de Llobregat, amb una pujada al campanar del poble. 


Més informació i tota la programació de la Festa AQUÍ o a festacirera.cat