Escuracassoles 2023
Del 24 de juny al 2 de juliol de 2023
Organitza: Ajuntament del Masnou - Enoturisme DO Alella
Lloc: El Masnou
Arriba l'esperada edició de l'Escuracassoles, el recorregut enogastronòmic més destacat del municipi que permetrà als residents i visitants gaudir d'una oferta gastronòmica única. Del 24 de juny al 2 de juliol, coincidint amb la Festa Major de Sant Pere 2023, trenta-dos establiments locals obriran les portes per oferir una experiència gastronòmica única.

Cadascun dels establiments participants presentarà una proposta gastronòmica singular, ja sigui en forma de tapa, plat o menú complet, que estarà curosament maridada amb els vins de la prestigiosa Denominació d'Origen Alella o els deliciosos vermuts del Masnou. 

A més a més de gaudir de sabors i aromes excepcionals, els comensals tindran l'oportunitat de participar en un sorteig. Cada cop que els assistents provin una de les propostes gastronòmiques, rebran un codi QR personalitzat que els permetrà compartir la seva valoració personal. En participar en aquesta avaluació, s'inscriuran automàticament al sorteig de tres experiències enoturístiques a la Terra de la Pansa Blanca. Les persones afortunades seran anunciades al compte d'Instagram @elmasnou_turisme i els ho notificaran personalment a través de correu electrònic o per telèfon.

Més informació a escuracassoles.cat

Consulta el programa AQUÍ